Home » » krim lumiglow / senang hamil.

krim lumiglow / senang hamil.


aku kenal krim ni drpd fb senang hamil.mule-mule ragu2 jugak nak beli.setelah aku selidik,baca testimoni,tanya kawan2 yg pernah guna,alhamdulillah..aku berjaya beli krim ni..tujuan utama aku beli ni,bukan utk semata2 nak dpt baby cepat..tp,sebagai salah satu ikhtiar aku untuk stabilkan semula hormon dalam badan aku ni.sejak kawen,period ting tong..kejap dtg,kejap tak..so,secara tak lgsg menganggu kesuburan aku.hoho..

cakap pasal baby,setakat hari ni,belum ade rezeki utk kami.tp,sentiasa letak kepercayaan pada ALLAH.DIA tahu yang terbaik kan.mungkin buat masa sekarang ni ktorg belum sesuai utk jadi mak ayah ke..mungkin sekarang ni,mase utk ktorg kenal each other.sebab,sebelum kawen tak sempat kenal lama-lama dah terus nikah kan.so,ALLAH mesti nak ktorg enjoy dulu hidup berdua sebelum hidup bertiga.ALLAH tu kan MAHA MENGETAHUI.DIA tahu segalanya yang terbaik utk kite..lagipon,ktorg baru je 4 bulan lebih nikah.ekonomi pon baru nak stabil.

ok..berbalik pada krim lumiglow,harap-harap lepas menggunakan krim ni,period kembali normal dan stabil la ye..huhu..insyaALLAH..selain lumiglow,aku guna jugak losyen anugerah utk sapu seluruh badan.lumiglow ni sapu dekat rahim je sebab harga dye yang agak mahal.so,jimat sikit..hehe..

so,pada sape-sape yang ade msalah mcm aku atau masalah kesuburan lain,boleh la ambil ikhtiar beli krim ni.setakat ni,alhamdulillah kebanyakan org yg try krim ni berjaya hamil dengan izin ALLAH..aku kalau boleh memang tak nak makan ubat turun darah yg doktor bagi.takut wooo..mane tau kalau dah ade "penghuni" dalam rahim aku ni kan..pengalaman lalu banyak memberi pengajaran..



Share

0 nEw cmNt rCvD: